Monday, May 26, 2008

Carolina Gynning

Carolina Gynning är förmodligen för de flesta svenskar mest känd som vinnaren av TV-såpan Big Brother 2004. Långt innan dess har hon dock varit mycket framgångsrik internationellt, med modelljobb i många delar av Europa.
Carolina är född den 6 oktober 1978 och bor i skrivande stund i en lägenhet i Malmö tillsammans med Charlie, en vit liten hundvalp.

Carolina har under 2004 varit flitigt omnämnd i svensk press. Utöver det vanliga skvallret och skandalerna som rutinmässigt förföljer såpakändisar, framträder en målinriktad, intelligent och talangfull all-konstnär. Konst ligger henne varmt om hjärtat. Hennes mamma, Agneta Gynning, är en känd och etablerad skulptör med ateljé på Österlen, och Carolina lägger mycket tid på att måla. Eftersom hon alltid varit fascinerad av kurviga kvinnor som Anita Ekberg och Brigitte Bardot och tycker att den kvinnliga kroppen är vackrast är det inte konstigt att hennes målningar oftast föreställer kvinnor i olika poser. Under slutet av 2004 är hon aktuell med sin utställning ”Ego” på Galleri Rönnquist & Rönnquist i Malmö. Carolina hoppas på att ”Ego” skall bevisa att man faktiskt kan vara intelligent även om man är kurvig och har stora bröst.

Film är också något som Carolina vill syssla med och hon har faktiskt redan börjat denna karriär med en roll i den franska filmen ”Ils se marièrent et eurent beaucoup d`enfants” eller på svenska ”Nu ska vi gifta oss och skaffa barn”.

Under julen 2004 kommer hon också att deltaga i Kanal 5´s julkalender ”Julbocken” med Pontus Gårdinger.

Carolina Gynning har av en webbplats blivit utsedd till ”Årets trevligaste kändis 2004”

banta med hoodia
fukt och grönsaker

No comments: