Sunday, May 18, 2008

Carolina Gynning Fakta


Carolina Gynning, egentligen Carolina Gynning Nilsson, född 6 oktober 1978 i Malmö, uppväxt i Falsterbo, svensk glamourmodell, programledare, sångerska, dokusåpadeltagare och konstnär. Dotter till Agneta Gynning.

TV-personlighet och programledare

Efter att ha arbetet några år som utviksmodell, blev Gynning blev först mer allmänt känd 2004 som deltagare och vinnare i den svenska varianten av tv-programmet Big Brother. Carolina var även deltagare i 2006 års version av svenska TV4:s program Let's Dance. Under våren och sommaren 2006 var hon reporter i Viasats Formel 1-program Studio F1 tillsammans med Tore Kullgren, och var under hösten som en av fem programledare i TV4:s Förkväll samt skribent i gratistidningen .se. Under hösten 2007 ledde Gynning auditiondelen av TV4:s Idol tillsammans med Carina Berg. Under våren 2008 ledde Gynning programmet I huvudet på Gynning som sändes på Kanal 5, samma år var hon programledare för talangprogrammet Hitmakers. Maj 2008 skrev Carolina på ett nytt kontrakt för tv 4, hon återvänder altså dit.

Författare

2005 skrev Gynning den självbiografiska boken Ego girl, där hon berättar om hur hon som 17-åring upptäcktes som modell och förlorade sig i en värld av sex och droger, innan hon redde ut sitt liv igen. 2007 släpptes hennes e-postkorrespondens mellan henne och mediepersonligheten Alexander Schulman ut i bokform.

Musik

8 februari, 2008 släppte Carolina Gynning sin första singel Allt jag tar på blir till guld. I hennes program I huvudet på Gynning fick man följa hennes väg från inspelning till musikvideo.

Bröstkontrovers


januari 2007 gick Gynning ut med ett löfte om att operera ut och sälja sina silikonimplantat, då hon inte längre ansåg sig trivas i dubbel D-kupa utan istället önskade gå tillbaka till sin naturliga kupstorlek, C. Hon har också i en intervju sagt "Jag ville skapa en tjej som kunde tillfredställa män och vara sexig, det är så fel. Jag trodde att min självbild skulle bli bättre, men den blev ännu sämre".[1] I början av februari 2007 opererades implantaten ut, vilket förevigades av fotografen Elisabeth Ohlson Wallin. Implantaten lades i en plexiglaskista och såldes därefter på auktionssajten eBay. Intäkten skänktes till välgörande ändamål. [2] När Carolina var med i programmet Roomservice (TV-program), hade hon en vecka tidigare tagit ut silikonen.

No comments: